eleganță simplificată
experiențe amplificate
În centrul vieții

TATAMI SEVEN reprezintă chintesența vieții moderne, actuale, cosmopolite. Un concept exclusivist și rafinat, de o eleganță minimalistă și o simplitate eficientă, construit astfel încât să se transforme în acel ACASĂ, care îți oferă echilibrul deplin.

TATAMI SEVEN este ACASĂ pentru cei care caută mai mult decât o locuință, caută un loc pentru a trăi; pentru cei care își doresc un stil de viață în armonie cu sine, care apreciază naturalețea și liniștea interioară, dar într-o ambianță plină de vitalitate, care te ajută să pui accentul pe ceea ce este cu adevărat important.

Confortul, siguranța, starea de bine, trăirile, experiențele, spațiul și timpul sunt șapte elemente care dictează stilul de viață actual; sunt șapte elemente pe care se bazează TATAMI SEVEN, îmbinând design-ul de o eleganță simplificată, materialele premium și finisajele exclusiviste în tonuri naturale cu bucuria experiențelor urbane autentice, în inima orașului.

7 motive să alegi TATAMI SEVEN

TATAMI SEVEN este locul în care îți poți dezvolta cea mai frumoasă perioadă a vieții tale, pe care o poți trăi cu intensitate, ca pe o experiență unică, alături de oamenii dragi, în armonie și cu motivația de a te bucura din plin de fiecare zi.

  1. Proiect premium
  2. Locaţia ultra centrală, la două minute de Palatul Culturii și Palas Iași
  3. Investiție sigură, pe termen lung
  4. Design special realizat pentru IULIUS, de specialiști internaționali
  5. Acces pietonal imediat la toate serviciile din centrul orașului
  6. Apartamente spațioase, opțiuni de personalizare
  7. Priveliște spectaculoasă spre Palatul Culturii și spre colinele Iașului
Solicită mai multe informații
Despre ce tip de apartament dorești mai multe informații? (Opțional)