eleganță simplificată
armonie amplificată
Design unic, realizat de specialiști internaționali

Cu o experiență de peste 30 de ani în design, proiectare și creație de mobilă și decorațiuni made to measure, Alessandro Bianchi a lucrat la proiecte spectaculoase în studiourile sale și prin colaborarea cu mari companii de prestigiu din America, Marea Britanie și Italia. În calitatea sa de director artistic, a semnat designul pentru proiecte de mare amploare, precum renovările unor clădiri reprezentative din Italia, proiecte din industria ospitalieră de lux din Indonezia și nu numai, locuințe private din Italia, Montecarlo, Elveția, Franța, Marea Britanie etc.

Mai mult decât design, un stil de viață

„TATAMI SEVEN este proiectul la care am investit pasiune, fiind o oportunitate de a lucra cu materiale premium, de cea mai bună calitate din piață, cum este marmura special selectată din cariere din Spania.

Conceptul designului este inspirat din principiile japoneze, accentuând minimalismul și naturalul, dar, în același timp, făcându-te să trăiești culorile, să simți exoticul și căldura, să găsești armonia deplină și o stare de bine care te împlinește. Pereții albi înseamnă simplitate, însă micile detalii care îi stilizează, de la mânerul ușii, până la iluminat, combinația de materiale și culori, abia atunci când sunt puse împreună, arată eleganța desăvârșită și unicitatea. Acest stil care transcende trendurile în design și rămâne actual și în viitor definește TATAMI SEVEN, de la primii pași în lobby, până la fiecare încăpere din locuințele personalizate.

Este mai mult decât design, este un stil de viață”.

Materiale și dotări premium, pentru confortul tău
 • Lobby și spații comune amenajate cu materiale premium, marmură, lemn și elemente decorative unicat
 • Echipamente de top, gata instalate, pentru a-ţi simplifica deciziile: Sistem Smart Home – sistem centralizat de monitorizare iluminat, temperatură ambientală, videointerfon;
 • Obiecte sanitare premium în băi;
 • Încălzire în pardoseală în toate spaţiile din apartamente și radiatoare care vor susține nivelul optim de încălzire pe toată perioada anului;
 • Centrală termică murală individuală în condensaţie Viessmann;
 • Aer condiţionat Daikin, cu monitorizare smart;
 • Lifturi performante, accesibile și pentru persoane cu dizabilități;
 • Uși interioare din lemn, uși exterioare cu sistem performant de siguranță;
 • Tâmplărie exterioară din aluminiu cu geam termoizolant și înălţime de 2,60 m;
 • Balcoane cu balustrade din sticlă securizată și cu pardoseală placată cu piatră naturală;
 • Parchet lemn triplustratificat pentru zonele de living, dormitoare și holuri;
 • Marmură premium din Spania, în băi și bucătării;
 • Tencuială, glet și vopsea lavabilă în celelalte spaţii.

Clădirea va beneficia de panouri fotovoltaice proprii, care vor asigura necesarul de energie electrică pentru consumul instalațiilor din spațiile comune.

Rezidenții vor avea la dispoziție locuri de parcare dedicate, în parcarea subterană din Palas Campus. De asemenea vor beneficia și întreaga infrastructură pietonală, piste pentru biciclete, conexiuni pentru mijloacele de transport în comun și facilități pentru transportul alternativ și eco – friendly, cum sunt stațiile de încărcare pentru automobile electrice.