parteneriate simplificate
siguranță amplificată
Un proiect dezvoltat de grupul IULIUS

Experienţa vastă și misiunea vizionară sunt acum valorificate într-un concept rezidenţial, gândit pentru a se plia pe stilul de viaţă actual, în cel mai efervescent punct al Iașului.

Compania IULIUS este singurul dezvoltator și operator de proiecte mixed-use de regenerare urbană din România, cu o experienţă de peste 20 de ani în real estate și o prezenţă în patru mari orașe din ţară – Iași, Timișoara, Cluj-Napoca și Suceava.

Portofoliul său include două proiecte mixed-use de regenerare urbană (Palas Iași și Iulius Town Timișoara), cele mai ample investiţii de acest tip din România, reţeaua naţională de shopping mall-uri regionale Iulius Mall (Iași, Cluj-Napoca și Suceava) și două proiecte de retail de proximitate Family Market, în comuna Miroslava și cartierul Bucium.

Proiectele IULIUS sunt concepte sustenabile, care transcend rolul lor funcţional și se armonizează identităţii comunităţilor din care fac parte. Sunt singurele proiecte care integrează grădini ample, aducând natura în mijlocul orașelor, între oameni.